Ledige lokaler

Skolt eiendom er en aktør med stor eiendomsmasse i Østfold og har til enhver tid ledige lokaler tilpasset mange behov og ulike typer leietakere.

En av våre store styrker som utleier, er at vi har flere tilgjengelige arealer på samme sted. Vokser du ut av lokalene, matcher vi deg med lokaler som passer dine nye behov. Vi tegner løsningene selv og samarbeider tett med våre leietakere for at de skal ha så optimale forhold for virksomheten sin som mulig.

Kontakt oss ›

Ser du ikke lokaler som passer deg?
Ta kontakt, så finner vi i samarbeid akkurat den løsningen du er på jakt etter.

Vålerveien 159, Moss - 355 kvm kontorlokaler

Kontorlokaler
I 2. etasje i Vålerveien 159 i Moss har vi moderne, sentralt beliggende kontorlokaler til leie. Lokalene består av ti cellekontorer, møterom, kjøkken, toaletter, datarom/lager/garderode og romslig fellesområde. Egen inngang.

Vålerveien 159, Moss - 553 kvm kontorlokaler

Kontorlokaler
I 3. etasje i Vålerveien 159 i Moss har vi moderne, sentralt beliggende kontorlokaler til leie. Lokalene består av åpne arealer med mulighet for både åpne kontorlandskaper og inndeling med faste cellekontorer.

Gamle kongevei 101, Sarpsborg - 342 kvm kontorlokaler

Kontorlokaler
I 1. etasje i Gamle kongevei på Grålum i Sarpsborg har vi sentralt beliggende kontorlokaler til fremleie for leietaker, da denne ikke lenger har behov for lokalene.